Niitto ja niittojätteen kerääminen

niitynhoito

 

Pienialaisissa kohteissa niitto ja tarvittava kasvimassan poisto tehdään tuntiveloituksella 39€/h (sis. alv). Tämän lisäksi laskutan kilometrikorvauksen 0,50 €/km. Uudellamaalla Vihdin Tuohikengäntieltä ja Pirkanmaalla Virtain Puutteentieltä.

Voin tehdä suuntaa antavan hinta-arvion joko netin karttapalveluiden avulla tai sitten laskea pinta-ala GPS-laitteen avulla ennen työn aloitusta.

Niitto tapahtuu kaksipyörätraktorilla, mutta tarvittaessa viimeistellään esimerkiksi kivikot tai seinänvierukset viikatteella tai raivaussahalla. Niittoala pyritään rajaamaan maisemaan luontevasti istuvaksi, ei ”veitsellä leikaten”.

Niittojätteen kerääminen ja poiskuljettaminen on vaikea arvioida käymättä paikan päällä. Yleensä siihen voidaan laskea kuluvan sama aika mitä niittämiseenkin. Lähtökohtaisesti niittojäte läjitetään lähialueelle (paikka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa). Tarvittaessa kuljetetaan kokonaan pois.

Kustannuksien pienentämiseksi asiakas voi kerätä niittojätteen myös itse. Minulta on lainattavissa heinäharavat ja hangot isollekin talkooporukalle (10 kpl). Toisarvoisissa paikoissa voi toki jättää kasvuston maatumaan aloilleen.

Suuremmista kokonaisuuksista voin tehdä myös tarjouksen. Ottakaa yhteyttä!